Κόστος Θεραπείας

Το συνολικό κόστος μιας ορθοδοντικής θεραπείας προκύπτει από το άθροισμα της ιατρικής αμοιβής του ιατρού, υλικών  και του εκάστοτε εργαστηριακού κόστους των χρησιμοποιούμενων συσκευών.

Εξαρτάτε άμεσα απο το περιστατικό , την βαρύτητα του και το βαθμό δυσκολίας του, σεβόμενοι τις εποχές και φροντίζοντας κάθε ασθενή ξεχωριστά.

Όσον αφορά το ιατρείο μας , ακολουθούμε τον εξής τρόπο υπολογισμού της συνολικής χρέωσης:

Περιστατικά με  σιδεράκια κοστολογούντε κατόπιν αναλύσεως του κάθε περιστατικού . Η Ορθοδοντική ανάλυση η οποία μας ορίζει το πλάνο θεραπείας μπορεί να προσδιορίσει και το  τελικό κόστος.  Αυτό φυσικά διαφέρει ανα περίπτωση.

Το κόστος επιπλέον εξαρτάτε απο τις φάσεις – στάδια , που χρειάζετε ο ασθενής μας. Πρωτο στάδιο – φάση (Ορθοδοντική κυρίως παιδιών, διάρκειας περίπου ενός έτους). Δεύτερο στάδιο – φάση (ορθοδοντική κυρίως εφήβων & ενηλίκων)

Επιπλέον παράγοντες ειναι ο τύπος – μέθοδος , που θα ακολουθήσουμε . Αυτό εξαρτάτε απο τον ίδιο τον ασθενή , και τα θέλω του, κατα περιπτώσεις. Δηλαδή κλασσική ορθοδοντική,διάφανα, αόρατη ορθοδοντική κλπ. Η κάθε μέθοδος έχει το ανάλογο γενικό κόστος το οποίο διαμορφώνετε ανα περιστατικό.

Τονίζετε τέλος ότι η ιατρική αμοιβή αφορά την συνολική ορθοδοντική θεραπεία, ανεξάρτητα από τον αριθμό των ραντεβού και την χρονική διάρκεια για την επίτευξή της. Κρυφές ή μη αναμενόμενες χρεώσεις δεν υφίστανται στο ιατρείο μας…

Ενα υγειές όμορφο χαμόγελο είναι δώρο ζωής . Είμαστε εδώ , να το κανουμε πραγματικότητα μαζί σας. Για αυτό αποτελούμε την σοβαρή επιλογή στην περιφέρεια απο το 2008. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.